måndag 7 maj 2012

Vi har varit på ...........

...........turné, närmare bestämt i Borås. Vi var några scrapgalna tjejer som fixade en buss med chaufför och styrde kosan till Borås. Första stoppet var Snapparp där frukost intogs under halv storm men det gick att njuta av den goda matsäcken ändå.

När alla fått lite till livs, så bar det iväg mot Borås och Magnolia butiken.

Alla glada och förväntansfulla.


Vår trevliga chaufför Tommy körde tryggt och säkert fast bussen var full av "scrapkärringar" som knappast var tysta och beskedliga.
Så kom vi då fram till butiken som vi längtat efter att få besöka en lång tid, så nu var det bara att shoppa loss,

Tunga kassar blev det att ta med hem.

Sedan for vi vidare till Pysselskafferiet, där ordnade vår chaufför med kaffe och dopp,


Det var en ganska liten butik med blandade scrapgrejor, det är nog inte troligt att vi återkommer till just den här butiken, nästa gång vi åker till Magnolia för ditt ska vi iallafall igen, kanske redan till hösten, ifall vi kan övertala vår glada chaufför igen, jag tror inte det blir så svårt,

En gruppbild hann vi med innan vi for vidare till Ullared för ett snabbstopp, middag och en snabbshoping, tiden i kön tog längre tid än vad shoppingen tog.


Sen bar det iväg hemåt, det tar hårt på krafterna med turneér av detta slag, eller så kanske man ber scrapgudarna om fler timmar på dygnet


Nu är vi hemma i skåneland igen, här siktas Hallandsåsen, efter denna långa backe blir första stoppet för avstigning, oj oj oj vilken fantastiskt rolig dag vi har haft,


Snart ses vi gen, det är ju scrapträff på söndag, tills dess
Tjingeling
Annette

"Fairytales can come true"

3 kommentarer:

allram/ Jenni sa...

Det var en alldeles alldeles underbar dag. Glada scrappare och scrapshopping. Kan det bli bättre??!?

Anonym sa...

Vilken härlig dag med alla dessa trevliga, glada och positiva scrappare. En hel del shopping blev det ju. Visst gör vi om det. Chauffören är redan tillfrågad och svaret blev positivt.

Kramizar
Barbro

Anonym sa...

Det var SÅ roligt hela dagen.Vilket gott gäng tjejer!!!Go och glad chaufför.Det är en ren fröjd att vara med er alla.Längtar tills nästa gång.

Många kramar från Blomman.