tisdag 6 december 2011

Det bästa med scrapping..........

........ är att man lär känna så många nya likasinnade människor som också tycker att just denna hobbyn är det roligaste som finns, ibland klickar det lite extra också och man finner nån som man gillar så där lite extra, och så var det när jag hittade Jenni, hon är en genomtrevlig riktig scrappnörd, som jag har väldigt roligt tillsammans med, det finns ALLTID tid för scrapping o det gillar jag, sen är hon otroligt duktig också på layouter, gör fantastiskt fina LO´s  gillar Magnolior, är en fena på att måla och så har vi jätteroligt när vi träffas o scrappar, en riktigt god vän med andra ord. Hon har gjort en LO av några väldigt dåliga fotoutskrifter på mitt älskade barnbarn Johannes, jag var på väg att kasta fotona och göra nya hos fotografen i stället när Jenni sa att dom är ju fräcka att fixa en lo med så hon tog dom med sej. Och det blev verkligen en fräck layout. Fast Johannes själv tycker inte bilderna är fina men se det tycker farmor, sötaste barnbarn man kan ha.
Korten är tagna när Johannes fyller år och han har sina nya fräcka linser på sej. Jag behöver en ny skrivare, tror jag ska önska  mej en iallafall av tomten, på tal om tomten, om man ska se en bra julfilm tycker jag absolut att man ska se Polarexpressen, då är det inte så svårt att tro på tomten, jag tycker mej kunna höra en liten silverbjällra ibland, titta på filmen så förstår ni.
Är fortfarande inte klar med julkorten, men det ordnar sej säkert..........kanske, jag o några goda vänner ska på scrappträff i Röstånga på lördag, jag hoppas verkligen det blir bra körväder för jag vill så gärna dit.

tjingeling
Annette

 " I can´t clean my room because i get
distracted by the cool stuff i find "

4 kommentarer:

allram/ Jenni sa...

Tack snälla goa Annette för de fina orden och jag kan säga detsamma om dig. En äkta go och glad vän i alla väder. Stora kramen till dig.

Anonym sa...

Ah, ni är SÅ goa bägge två och duktiga inspiratörer för oss andra.
Jag kan ju inte följa med på söndag, snyft snyft.
Men jag är med er , alla mina goa vänner, i tanken.
Stor stor kram från Blomman.

Lantlollan sa...

Ja nog sa de klick både när jag mötte dig Annette o likadant med Jenni, verkligen två godingar som jag trivs enormt tillsammans med :) Snart dax för ett lantligtmöte ;)
Kram

Anonym sa...

Ni är så goa alla fyra.Är så glad att få scrappa med er.
Prickelina