tisdag 22 november 2011

Jodå........

.......det finns en liten gnutta liv fortfarande i den här bloggen även om det inte kan tyckas så, nån har muttrat om den är död o begraven men ack nej, ni får dras med den ett tag till. Nu är julkortstillverkningen i full gång
plus en hel del kurser o träffar , men dom flesta förberedelser är klara, lite finlir kvar bara, så det ska nog gå bra. Var ute o fotade lite på vårt kulturminnesplats Hovdala en fin höstdag o stötte på ett dörrlås som Timsan (Tim Holtz) nog hade gillat, rostigt o gammalt, men såå fint.


Och på ett slott ska det ju finnas en krona om än lite rostig så gör det inte så mycket som Tim Holtz fan gillar man ju den rostiga looken.
Hösten är fantastiskt vacker med alla dessa underbara färger

Så, Jenni min vän, nu har det äntligen "hänt" nått på bloggen, men inga scrappbilder denna gång, dom sparar jag till nästa inlägg, när nu det kan bli????
En bild med några tankvärda ord får bli dagen sista, en liten tanke inför den stundande julen, sen skiter vi i vågar o tar nya tag efter nyår, man måste ju ha ett nyårslöfte i år oxå, jag kör med mitt gamla, det är lätt att komma ihåg men desto svårare att följa.

Kram på er


Tjingeling
Annette

3 kommentarer:

BellaMio sa...

Hahaha!!! Vilken underbar sista bild!!! Bara så söt!!!

Och de andra bilderna är riktigt vackra, jag älskar höstens färger!

Kram!!

allram/ Jenni sa...

It´s alive. Hihihi. Undrar när timsan ska ta sig an dina vackra detaljer. Låset var ju fint och han har ju ett lås redan men den fina kronan skulle jag vilja ha som en dies. Skämtbilden är ju suverän!!!

Helen "lantlollan" Livgård sa...

Härliga bilder!!!! Men dom kommer ju oxå från en underbar miljö. Jadu ack va rätt sista bilden är! Love you!! Kram