lördag 16 juli 2011

Positivt och negativt..........

......så är det ju i livet, det kan ju inte alltid vara på topp, men jag blev lite ledsen häromdagen när jag fick höra att någon tyckte att min blogg var en "skrytblogg" och att jag bara visade mina kort för att "skrevera", först blev jag så förvånad och lite oförstående, för det har aldrig varit min tanke att "skryta", jag valsar runt bland många scrapbloggar för att hitta tips, idéer och inspiration, och så var tanken med min blogg också, att kanske någon kunde få en idé eller tips av det som jag gör, jag snor tips överallt ;) . Iallafall, nu har jag bestämt mej för att inte bry mej, utan jag fortsätter att visa idéer som jag antingen har hittat på själv eller hittat på andra bloggar, för det är ju så himla roligt att pyssla. Och nu till något verkligen roligt, asken som jag visade i förra inlägget kommer att vara med i en helsidig annons i en pysseltidning i augusti, det tycker jag är som en storvinst, att min lilla ask blivit utvald att visas tillsammans med två jättefina kort som en annan tjej gjort, jag är jättemallig :).
I onsdags var jag på  tältträff hos Inger,
Christel Jensen från Ängelholm visade vilka fantastiska kort man kan göra med stamscape, hon är jätteduktig på detta, själv behöver jag öva många gånger ,men roligt är det. Tack Christel för att du ville visa oss.
stort fint tält har Inger, så vi har gott om plats med alla tillbehör.
Erika, Susanne "blomma" och Susanne" prickelina" i full koncentration.
Jenni "allram" och Susanne Servin i action.
Till sist måste jag bara visa min finfina present som jag fick av vännen Erika
En urtjusig brosch som hon gjort själv av tyg, den är så vacker, den kommer jag att använda ofta.
Tack snälla söta Erika, du är så himla påhittig och duktig.
Jag längtar till nästa gång vi ska träffas i tältet igen, som tur är det inte alls länge tillsdess.
Och så en stor sak till, idag är det våran bröllopsdag, 34år, min "gube" o jag. Älskar dig lika mycke nu som då.

Tjingelin
Annette

"a life with out love
is no life att all..."12 kommentarer:

allram sa...

Skit i vad andra tycker. Det är din blogg och du gör som du vill. Det är den svenska avundsjukan som gör att de inte kan glädjas av andras lycka. Tack själv för det underbara tältmötet. Jag hade jätteroligt!!!

Sussie sa...

Klart du ska skryta över dina fina saker du gör, det är både du och sakerna värda. Typiskt svenskt att inta få tala om att man är nöjd med något. Grattis på bröllopsdagen. Kram

Anonym sa...

Strunta i vad alla andra tycker, det är ren avundsjuka tror jag. Grattis till er båda på bröllopsdagen! Kram Marleen

Christel sa...

Skytsam är väl det minsta man kan säga om dig.Men stolt över sina kort får man väl vara.
Tycker man är det är skryt så sluta titta på bloggen.
Kram

Barbro sa...

Det är inget skryt från din sida utan bara avundsjuka från andra som inte kan glädjas med andra. Dina alster är jättefina !!!!!
Förresten varför kan man inte få skryta lite när man gjort ngt man är jättenöjd med?
Du är ingen skrytig människa utan snäll och omtänksam. Det ser man på våra träffare med alla papper, ritningar, utstansade dekorationer mm.
En jättekramiz på er bröllopsdag även om det är en dag försent.

Kramizar
Barbro

Anna-Lena ROX Stamps sa...

Nämen?! Vaddå skrytblogg?? det är väl det som bloggar är till för - att visa upp och dela med sig både av tips och tankar...ja jag säger då det...De få gånger jag själv visar nått på rox stamps som jag själv har gjort så är jag jättestolt! och det ska du också vara! så det så!

Zornitsa sa...

Hej, tack för att du följer Scrapparazzis blogg. Förstår att du känner dig ledsen över att någon sagt så om din blogg men jag hoppas att du kan skaka av dig den känslan och fortsätta skapa så vackra saker som du gör, jag har tittat runt i din blogg och du gör jättefina alster. Fortsätt bara att visa dem!

Inger, Pysseltagen sa...

Du skrytig!?...snälla vän en mer ödmjuk människa än dig får man leta efter.
Egentligen tycker jag att vi behöver skryta mer både om oss själva och om andra. Vad bra vi är!!!


Kramar till dig och din "gube"

Inger

Sorken sa...

Åh, så mycket fint du har gjort! Mycket inspiration här. Särskilt tack för tipset med halvpärlor till fötter. :-)

Stephi sa...

Vilken fin blogg du har!

E-designat sa...

Oj vad jag missat detta! Jag har längtat efter att du skulle skaffa blogg från första dagen jag såg vad du gjorde. Skryt är det minsta som försekommer här. En människa med så mycket glädje för andras alster som egna är bara en ödjmukhet som klär. Jag ser också framemot tältträffen;)

Fantastiskt kul att du får visa din ask i en annons, ser framemot det;)

Kramisar Erika

Monica sa...

Hej! Vad ledsen man blir när man läser att någon säger något sådant :-(. Bloggar är ju till för att inspirera varandra så fortsätt med precis det du gör! :-) Vissa människor har problem som dem låter gå ut över andra så ta inte åt dig. Antagligen är denna person bara avundsjuk. Du gör kanonfina alster och inspirerar dina besökare - det är det som räknas. Plus dina stunder då du pysslar och njuter av det :-)

Riktigt kul att ha hittat hit iallafall var det jag ville skriva. :-) Stora kramar och tack för inspirationen :-)