lördag 23 juli 2011

Har varit väldigt........

....duktig, har städat gästrummet, så nu kan gästerna komma när dom vill. Ser fram emot lite olika besök, en o annan scrapare, någon mycket kär vän (icke scrapare) ja jag har sådana också, och kanske en släkting med, vi får se vad som dyker upp, alla är iallafall hjärtligt välkomna. Dagens kort gjorde jag till yngsta sonen när han fyllde år. Han önskade sej faktiskt ett scrapat kort, var lite putt för att han inte fick "pysslade" hälsningar när alla andra får. Jag trodde inte han ville ha det, för han är ju uppväxt med pyssel som han sa en gång när han var lite irriterad över alla mina grejor överallt. En av hans gamla kompisar var här o fikade för ett tag sen och han sa att det roligaste som han kom ihåg från när han var liten och var hos oss det var att vi alltid pysslade med allt möjligt, året runt. Tycker jag var riktigt roligt att höra efter alla dessa år, han är över trettio idag.
Som vanligt är det en tag, och här har jag frossat i taggar, en annan favorit är Graphic45 papper, jag älskar deras papper, jag brukar ha MYCKET svårt att klippa i dom kan jag tala om, men just detta har jag många av.

På baksidan av den lilla taggen har fäst en Tim Holtz biljett, att skriva en liten hälsning på.
Istället för blommor har jag pyntat med lite metallpengar, metallhörn och en klocka som jag gjort av två olika stämplar.
I dag ska vi hälsa på goda vänner, hoppas er helg också blir trevlig
Tjingeling
Annette

"Lita aldrig på en smal kock"

4 kommentarer:

Mim... sa...

Wow vilken läcker tag.
Ha det gott.....

allram sa...

Vem skulle inte bli glad för ett så fint kort. Ses imorgon...

BellaMio sa...

Tagen är som vanligt alldeles underbar och så klart förstår jag ju om pojken vill ha ett pyssligt kort!!! Historien är så söt :)

Kram!

E-designat sa...

Den är helt underbar;) Det spelar nog ingen roll hur gammal man är, man uppskattar alltid ett sådant kort.
Kram Erika