torsdag 21 juli 2011

Massor med kramar........

.....till er mina kära vänner för era varma o uppmuntrande kommentarer, nu känns det väldigt bra igen, och som sagt jag har beslutat mej för att inte låta detta ta plats istället för den plats som glädje o roligheter kan få istället.Idag är det pysselväder om man tittar ut genom fönstret, men äkta hälften tycker av någon konstig anledning att det är då man ska passa på och städa vinden, Det är då jag håller med vetenskapen när den påstår att mannen o kvinnan inte kommer från samma planet, jag vill nästan påstå att vi inte är från samma galax ens.Kan kanske kompromissa lite, en timme på vinden o resten sckrappa och så grädde på moset får det bli hämt mat, det tycker jag verkar vara ett mycket bra förslag.Dagens kort har jag gjort till en inbiten linedancare, tycker det är roligt med magnoliastämplarna, och så gillar jag QKdiesen,
blomman har jag stansat ut av en retropunch i kork, som jag sedan distressat och ovanpå det har jag lagt på crackelpaint.
och så tagen förstås, dekorerad med QK, det blev väl riktigt cowboyaktigt eller kanske cowgirl om man ska va petig.

Må så gott
Tjingelin
Annette

"För varje arg minut
förlorar man 60 sekunder av glädje"

8 kommentarer:

Helen Livgård sa...

Självklart ska du ha din blogg!!! Den som tycker det är en skrytblogg är nog mest grymt avundsjuk och har mest problem med sig själv!!! Jag ÄLSKAR att läsa o titta här men sen är ju jag så lyckligt lottad att jag har dig som vän o träffar dig ganska ofta i får se dina fina alster i verkligheten vilket jag tycker är allra bäst!! Kram Helen

Mim... sa...

Vilken snygg tag!
HA de gott........ och ha roligt....

Anonym sa...

Kram på tjejen,tittar här på din blogg med glädje.
Susanne Friberg

allram sa...

Superfint kort. Verkligen passande. Städa??? Det är ju perfekt scrapväder.

E-designat sa...

Läckert som alltid;)
Tack för inbjudan idag;)
Lyckans ostar som fått pyssla idag;)

Kramis
Erika

Anonym sa...

Tack! för läro stunden igår.Förstår nu att jag behöver köpa fler lådor så jag kan försöka få lika fin ordning på mina saker, som du har,min vän.
Syns snart
Susanne (Prickelina)

Anonym sa...

Följer din blogg med glädje. Man får mycket inspiration!!!! Gillar också Magnolias stämplar :)
Kram Marleen

Anneli sa...

Ååååå så mycket fint du har gjort sen jag var här sist. Det är så kul komma på besök i din blogg du är såååå duktig och man får så mycket inspiration.

Önskar dig en skön helg

Kraaaaaaaaaaaaam Anneli