tisdag 3 april 2012

Vad är väl en bal på slottet........

........jo det ska jag berätta, det är en scraphelg på Odengården, Vilken underbart fantastiskt helg jag har haft, det går knappt att beskriva, trevliga scrapare, underbart god mat, fin natur och ja allt har bara varit fantastiskt, jag ska med till hösten igen, för detta är den ultimata scrapträff man kan tänka sig.

Jag har knåpat ihop ett litet minialbum, tyvärr glömde jag fota insidorna så ni får hålla tillgodo med framsidan bara,
Jag har använt MajaDesigns fina sommarpapper rakt igenom, (ja det var jobbigt att klippa i dom) men så blev det ett jättefint album också, Måttet på albumet är bara 12,5X12,5, alldeles lagom att bläddra i, och det är goa Jenni som lärt mej hur man gör dessa roliga album, sen har jag själv ändrat på mått o d.y.l på andra som jag gjort, ska fota o vissa senare.

Efter som ni alla vet att jag är lite av ett tagfreak, har jag hängt upp en rolig krok, där jag kan samla lite av mina tagar,

Tyvärr får jag inte rätt på bilden, ibland blir jag bara så vansinnig på detta !"#¤!"¤%"&: la system
ursäkta alla svordommarna, men i allafall här finns det gott om plats för alla mina tagar, en krok är bara för dom som jag fått av mina kära scrapvänner, tycker det är lika roligt varje gång man får en ny tag till sin samling. Själv har jag gjort en som en födelsegris ska få i morgon, den är till en specialist så  man får hoppas den blir godkänd, så här ser den ut:

jag häpnar, den hamnade på rätt håll, det är märkligt det här med teknik,

Ha det så gott tills nästa gång
Tjingeling
Annette

"Man måste lära sig att sola
fast det regnar"

3 kommentarer:

BellaMio sa...

Vilken underbar tag!!! Ja så klart är albumet vackert det oxå, men tagen, Oh My Good!!! Superläcker i alla sin glans!!! Och skulle inte den där specialisten bli glad kan du skicka tagen till mig istället, hihi...

Härligt att höra att träffen var så lyckad, till hösten ska jag baske mig vara med!

Kram!

allram/ Jenni sa...

Önskar att helgen varat liiite längre men underbart är kort heter det ju.

Anonym sa...

Böl böl,för att jag inte kunde vara med!Men nästa gång....
Underbar tag,du är bäst!!!

Många kramar från halta Lotta alias
Blomman