fredag 7 oktober 2011

Vilken helg.......

....jag har haft, helt fantastiskt underbar, två dagarsträffen i Röstånga var något av det bästa på mycket länge, jag hoppas att Inger på Pysseltagen ordnar detta evenemang fler gånger, jag har haft det så lyxigt så det går knappt att beskriva, fantastiskt god mat fint rum, underbara vänner och många nya scrappvänner.
Jag har gjort ett födelsedagskort i form av ett litet minialbum till en av min pappas äldsta vänner som fyllde 80 år i våras, Det var riktigt roligt att göra, och mottagaren blev otroligt glad och då känns det ju extra skojigt för en själv med. Så här kommer lite bilder:
Framsidan, tror att det är Pionpapper, bokstäverna kommer från QK.

Första sidan, embossat TH dies, får symbolisera maskineriet för dom gamla brandbilarna.

Bilderna är tagna på gamla brandstationen i Uddevalla.

En liten charms på tagen, en brandyxa, som är brandmännens symbol. Det är min pappa som sitter i mitten på bänken uppe till vänster, jag tror bilderna är tagna omk 1959, (usch vad tiden går )
och så baksidan, TH gångjärn som även dom är embossade så att de ska se lite rostiga ut. Det är väldigt roligt med minialbum, det behöver inte innehålla så många bilder och texter, det kan bli intressant ändå.
avslutar med ytterligare några härliga bilder på hösten, jag tycker det är mysigt, igår regnade och blåste det jättemycket, då tände jag lite ljus, spelade god musik och så höstpyntade jag lite här hemma och bara småmyste, försökte bara vara i nuet. Det blir en scraphelg för mej denna helgen också, både lördag och söndag, dock utan lyxig mat o service, men ändå, inte fy skam,
Tjingeling
Annette

"Varför kallas det månadslön
när den bara räcker knappt tre veckor???"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Vännen
Sol ute Sol inne
Sol i Hjärta Sol i Sinne.
Kram Prickelina

E-designat sa...

Hej!
Vad fint albumkortet blev;)

Kram erika

allram/ Jenni sa...

Roligt kort som varar en stund.Lite att bläddra i om man så säger. Röstånga var underbart!!! Tack så hemskt mycket för idag. Lika kul som vanligt!!!!

Helen sa...

Har sagt de innan och säger det igen skitsnyggt!!!
Ditt visdomsord va ett av de bästa jag läst på länge!
Kramar i massor från lantlollan H