tisdag 27 november 2012

Jippi!!!!

vad roligt, jag ska gästblogga hos Kristinas Scrapbooking tillsammans med sex andra tjejer i december månad, det ska bli både spännande och lite nervöst. Det har redan börjat surra i huvudet, man har ju tusen idéer och allt vill man på en gång.

I helgen var Jenni och jag på Scraproom och höll albumskurs, STORT TACK Eva Ingers för att vi fick låna lokalen till detta. Det var fullsatt och deltagarna kom från hela Skåne, ALLA var jätteduktiga och entusiastiska, det lär bli en hel del album framöver förstod vi. Jag kommer att lägga in lite bilder från detta senare.Lite roligt också att sju stycken av deltagarna vill komma till Hässleholm och scrapa med oss här, det ser jag verkligen framemot.

Idag blir det träff med Damerna, Det är Bodil som har bjudit hem ett litet gäng till sej, vi ska göra en bandaroll med jultema, det ska bli riktigt trevligt,det är det alltid när vi träffas.

Ha det gott i advenststöket, än har inte min låda med "juljäveln" kommit ner från vinden, får se vad jag kan muta mannen med.

Tjingeling
Annette

" Ingen bidrar så mycket till underhållningen
på en bjudning som den som inte är närvarande"

3 kommentarer:

Helena Påhlsson sa...

Tack för senast ! Verkar som vi blir kompisar som DT nu i december :)

Anonym sa...

Vad kul!!!!
Grattis vännen, det är du värd.
Du är ju världens bästa fröken och vän.

Du är bäst!!!

Många kramar från Blomman.

allram/ Jenni sa...

Grattis grattis GRATTIS!!!! Ska verkligen bli kul att se vad du hittar på käraste fröken.