måndag 30 januari 2012

nya klagomål.......

.....det händer för sällan något här på bloggen. Jag vet, jag scrapar ju hellre än bloggar, skulle behöva lägga över ansvaret till någon som tycker det är roligare än vad jag gör, har faktiskt mycket roligt på gång nu, Goa Jenni o jag har något väldans kul på gång, dom som det berör får veta snart då det dimper ner i era brevlådor vilken dag som helst, ska bli så spännande, sen har jag en liten hemlis till, kolla in på denna sidan framöver så får ni se, jätte grattis till dej min goa vän o lycka till i fortsättningen, är väldans mallig för jag fick veta det först, vilken ära....
Dagens scrap är en tag, någon som är förvånad????
plus en liten extra tag, hihi, att skriva en liten hälsning på
helt i Timzans anda, någon sa för ett tag sedan att jag var Tim Holtz fixerad, bryr mej inte så mycket om det, nån ska ju va det, förresten är det väldigt mååånga som är det så jag är i mycket gott sällskap.

Hemma hos mej bor det en riktig storfiskare, det fanns en tid när det alltid fanns fiskeutrustning med i bilen, ifallifall  man körde förbi ett vattendrag eller så, jag har till ockmed varit med om att  tjuvfiska foreller en gång i tiden, det är länge sedan nu, lite spännande var det allt, på militärens område i krokarna där vi bor. Det var på den tiden vi hade två regementen här med förbjudna fiskevatten på bägge. I dag fiskar mannen  lagligt med både fiskekort o medlemskap, det är nog åldern, han springer antagligen inte lika fort längre haha.
skäms en lite men jag har ingen aning om vad det är för firre, experten är inte hemma så jag kan inte fråga,

Quinncy är väldans nyfiken av sej, o hungrig, äter allt tilloch med döa fiskar, hon är inte så fin i kanten hon inte.
Så, det var allt för denna gången, nu ska jag fortsätta o scrapa på mitt lilla minialbum, som ska innehålla höstbilder av vår fina natur häromkring


Tjingeling
Annette


"Ifrågasätt aldrig din frus omdöme
se vem hon gifte sig med"

den har jag på kylen, kan va bra att peka på ibland haha

2 kommentarer:

allram/ Jenni sa...

Attans så fin tag, som alltid...Det är alltid lika kul att läsa dina inlägg. De är så roliga och jag skrattar högt varenda gång.

BellaMio sa...

Tagen är alldeles underbar!!! Såååå fina detaljer, me like :)

Å fisken! Förstår att vovven blir sugen, för det blir jag med. Fast god tillagad då förstås, hihi...

Kram!