tisdag 27 september 2011

Stort tack.........

för alla trevliga kommentarer ni skriver till mej, det värmer gott ska ni veta. Jag vill oxå skicka stora kramen till mina riktigt goa vänner som stöttar o finns just här o nu, ni betyder ofantligt mycket.
I dag har jag anmält mej till ännu en tävling, det är Pysseltagen som har en månadstävling i att skapa något till en sjukling som kan pigga upp tillvaron lite. Jag gjorde en liten låda till en cdbok, jag gillar att läsa och om man är sjuk kan det kanske passa bra med en ljudbok att lyssna till när man ligger där i sängen o känner sig eländig,
Jag hoppas ingen blir sjuk, så jag slipper ge bort den, för till helgen ska jag och  mina vänner på
scrappläger i två dagar på Odengården i Röstånga, jag längtar och har gjort sedan i maj när jag anmälde mej, då kändes det förfärligt låååångt borta, och nu är det snart dax. Det är bara den där lilla detaljen med packningen, vad SKA man ha med sej, jag har aldrig varit på scrappläger tidigare (makens benämning på jippot) så det är lite svårt att veta vad som är livsviktigt  och mindre viktigt. Rapport kommer senare,
tills dess önskar jag alla en trevlig helg
tjingeling
Annette

"Complaints to the cook can be
hazardous to your health"

fredag 16 september 2011

Jag är så jätte..........

.....mallig. Jag vann tävlingen hos Scrapbooking4you, Man skulle tävla i att skapa ett manligt kort, som jag verkligen gillar att göra, så det blev ett tag-kort som vanligt. O nu ska jag shoppa för 200:- som var tävlingspriset. jabadabadooo vad jag blev glad. Har förberett mej för eftermiddagens Make and take hos Pysseltagen i Örkelljunga, det blir en liten trekantig presentask som är väldigt rolig att göra
Har inga scrapbilder att visa idag men däremot vackra höstbilder

Bilderna är tagna vid Hammarmölledamm, som ligger på Hovdala i Hässleholm, ett fantastiskt fint område som tidigare tillhörde P2,
Visst är hösten underbar, alla dessa vackra färger.
På söndag ska jag på albumskurs, ska bli väldans spännande, ska återkomma med mitt alster här senare.
Till sist en härlig sommarbild när ett av scrapgängen var hos Inger o pysslade i sommar, här är vi o äter på Fisk & Vilt i Örkelljunga som har en fantastiskt god meny när det gäller fisk & skaldjur.


Ha en underbar helg allesammans
Tjingeling
Annette

"Att leva är inte tillräkligt,
solsken, frihet och en liten blomma
måste man också ha"

bra sagt av H.C Andersen

fredag 9 september 2011

Extra, extra..........

......inlägg så här på fredagskvällen. I sommar blev jag inbjuden att vara med ett scrapgäng i nordvästskåne, V.I.S heter dom och ett sådant galant erbjudande tackar man ju inte nej till. Vi har fruktansvärt roligt på träffarna och gör alla möjliga projekt, men det bästa av allt är att vi har så himla kul tillsammans. Jag tror det är bra att man träffar lite olika grupperingar för det är väldigt lätt att man fastnar i sitt skapande. Vi har syslat med lite halvhemliga projekt inom gruppen, men nu är en grej på väg att läcka ut därför är det bestämt att det ska visas upp på våra bloggar så att ingen annan snor äran av idén. Ialla fall har ingen av oss sett det tidigare i denna varianten iallafall. Nu blir det många bilder så jag hoppas ni orkar. Det började med att mannen i mitt liv var på loppis och jag bad honom köpa mandelmusselformar, jag hade en liten idé i bakhuvudet, och jo då han kom hem med en hel låda full, tyvärr trodde han att jag skulle baka hans favoritkakor, men ack nej, här ska scrapas, så vid vår senaste träff la jag fram förslaget och med gemensamma funderingar skapade vi detta:
Var och en utgick från sin egen fantasi, tycke och smak. ´

Visst är dom fina, man kan hänga dom i granen tex eller som pynt i ett fönster eller sätta på en magnet och ha dom på kylen, någon ute i landet har kanske en rolig idé om vad man kan göra mer, hör gärna av er om fler tips.
hoppas ni får en härlig helg, själv ska jag på scrapkurs både lördag o söndag,ska bli härligt
Tjingeling
Annette


"Innanför skröpliga skal
kan man finna ädla pärlor"

tisdag 6 september 2011

Det var så..........

.....länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag vet, men nu så......kan "Pricken" få något nytt att skriva till mej min goa scrapvän,du ser jag lyssnar på dej. Först vill jag visa en present som jag fick av goa vännen "Blomman" Susanne i Helsingborg
Visst är den snygg, Vill ni veta hur hon får kapsylerna så platta??? Hon kör dom i grodan, dé é en tuff brud.
I sommar har vi haft en del scrapträffar lite var stans, bland annat var vi hos Inger på Pysseltagen  och scrappade loss en hel söndag, en liten tävling hade vi med en liten plåtburk som det varit cigarrer i. Den fick man altra som man ville, sen fick alla rösta på den man tyckte var snyggast, vann gjorde Jenni som vanligt, o det var inte tur utan ren skicklighet för hon är väldans duktig.här kommer lite bilder på några som var med.
Camilla Tranqvist, en trevlig scrapare som jag träffar då o då, jag vet Camilla ska ta mej i kragen o komma o hälsa på.
Marleen o Helen som är med i vårat söndagsgäng.
"Prickelina" Susanne Christel från Ängelholm tillhör oxå söndagsgänget. Jenny, "Allram" Jenni, "Blomman"Susanne, Annika o Inger höll sej undan när kameran var framme, men det kommer nog fler gånger.
och till sist Mästarnas mästare våran scrapguru Erika, det hon inte kan behöver man inte veta i scrapvärlden.
Men hon har en kopia, Mio som vi saknade väldigt mycke, men bor man på andra sidan kartan kan det inte bli så ofta men vi sågs i allafall på jippohelgen o snart ses vi igen när vi alla ska till det STORA scraplägret i Röstånga, längtar, längtar.
Till sist vill jag visa ett litet fynd jag gjorde på guldfynd när dom hade lite sommar rea
Passar jätte bra till charms. Jag höll ju på att glömma bilderna på tävlingsbidragen, dom kommer här
Det blev en väldans många bilder denna gången, kan kanske kompensera det dåliga utbudet tidigare.
Längtar till söndag, då är det träff igen med söndagsgruppen, ska bli roligt, vi träffas ju var tredje söndag det går ganska snabbt för utom för Pricken då handlar det om månader, minst. ses snart vännen.
Tjingeling
Annette

"Autum is a second spring
when every leaf is a flower"